A PrenaTest® vizsgálat menete

A teszt igénylésétől az eredmény közléséig

A teszt elvégzéséhez szükséges PrenaTest® vérvételi készletet biztosítjuk a PrenaTest® Központjaink számára. A készlet tartalmaz két darab speciális vérvételi kémcsövet, egy dokumentációs csomagot az analízis elvégzéséhez.

1. A PrenaTest® vizsgálat helye

A teszt elvégzéséhez szükséges vérvétel központokban történik.Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal amennyiben szeretné, hogy az Ön intézménye is PrenaTest® Központ legyen.

2. Preteszt tanácsadás

Tájékoztassa páciensét a PrenaTest®-ről, és a konzultációt követően válasszák ki a számára legmegfelelőbbet a három vizsgálati lehetőségek közül.

3. A formanyomtatványok kitöltése

Töltse ki és írassa alá páciensével a vizsgálat elvégzéséhez szükséges formanyomtatványokat (“Vizsgálatkérő” és a “Tájékozott belegyezés” dokumentumok).

4. Vérvétel

Vegye le a vérmintát páciensétől a készlet vérmintavevő eszközével. Helyezze a vérmintákat a visszárudobozba. Kiküldésig a minták hűtőszekrényben tárolandók.

5. A vérminták szállítása

Értesítse munkatársunkat a +36 20 367 1566-os mintaszállítási vonalon. A vérmintát aznapi szállítással eljuttatjuk a Lifecodexx laboratóriumába (Konstanz, Németország), ahol az analízis történik.

6. A teszt kiértékelése

A PrenaTest® eredményét 4-6 munkanapon belül kapja kézhez.

7. A teszteredmények elküldése az kezelőorvosnak

Mint a beteg kezelőorvosa, a teszteredményekről szóló eredmények Önhöz fognak megérkezni.

8. Az eredmények közlése a pácienssel

Mint a beteg kezelőorvosa, az Ön feladata a teszteredmény közlése a pácienssel.

top