A PrenaTest® segíti a munkáját

A sejtmentes magzati DNS-szint meghatározása és az eredmény kiértékelése 4-6 munkanapon belül, alkalmazható petesejt beültetés esetén is.

Az rMPS módszernek köszönhető nagyfokú megbízhatóságán túl, a PrenaTest® mind a kezelőorvos, mind a páciensek számára sok más kiváló tulajdonsággal is rendelkezik:

 

Hamar kideríthető, hogy a beküldött vérminta használható-e a vizsgálathoz

A minta kézhezvételétől számított 24 órán belül értesítjük, ha a sejtmentes magzati DNS (cffDNS) szintje az anya vérében túl alacsony a sikeres vizsgálat elvégzéséhez. Az eredményes kiértékeléshez szükséges, hogy a cffDNS szintje elérje az anyai DNS-keverék legalább 4%-át, ikerterhességek esetén pedig legalább a 8%-át. Ennek pontos mérése a törzskönyvezett QuantYfeX®-teszttel zajlik. A többi NIPT-et kínáló cég a biokomputációs elemzés során az elemzés végéig nem szokott számolni a cffDNS-szinttel, ami jelentős mértékben növeli a páciens várakozási idejét az érvényes NIPT-eredmény kézhezvételéig, az új vérminta szükségessége.

 

A legrövidebb várakozási idő a páciensek számára – Eredmény 4-6 munkanapon belül

A Németországban kifejlesztett PrenaTest® az eredmények kiértékelésének gyorsasága szempontjából is egyedülálló szolgáltatás. Már 4-6 munkanapon belül kezében tarthatja az eredményt.

 

Alkalmazható asszisztált reprodukciós technikák után, még petesejtbeültetést követően is

Az rMPS módszer a petesejtbeültetésen vagy más meddőségi kezelés után teherbe esett nők számára is lehetővé teszi a teszt korlátlan alkalmazását. A PrenaTest® alkalmazásához a páciensnek nem kell közölnie, hogy milyen termékenységi beavatkozáson esett át a terhessége érdekében.

 

top