PrenaTest®

Kockázatmentes vizsgálat a magzati kromoszóma-rendellenességek kimutatására

Kedves Várandós Kismama!
Bizonyos kromoszóma-rendellenességek kockázata növekszik az anyai életkor előrehaladtával. Emiatt, vagy éppen az Önnél elvégzett szűrővizsgálatok eredménye alapján felmerülhet Önben, hogy pontosabb információt akar magzata egészségét illetően. A PrenaTest® egy olyan biztonságos szűrési módszer, amely semmilyen kockázatot nem jelent a magzatra nézve.

 

Tudjon meg többet a PrenaTest®-ről ITT! Illetve olvasson arról, hogy miért a PrenaTest® a legjobb non-invazív genetikai vizsgálat az Ön számára.

Az alábbi tájékoztatónk figyelembe vételével kérjen teljes körű tanácsadást és felvilágosítást kezelőorvosától.

A PrenaTest® a terhesség kilencedik hetétől végezhető el. (9+0)

Várandóssága kilencedik hetétől a PrenaTest® képes kimutatni a Down-kórt (21-es triszómia), az Edwards-kórt (18-as triszómia) és a Patau-kórt (13-as triszómia), valamint a nemi kromoszóma-rendellenességeket (Turner-szindróma /X0/, Klinefelter-szindróma /XXY/, Tripla-X-szindróma /XXX/, és Dupla Y-szindróma /XYY/). A vizsgálattal a magzat neme is meghatározható, melyet a terhesség 12. hetétől tesz elérhetővé a laboratórium. A PrenaTest® a 9. és a 20. terhességi hét között végezhető el.

Világújdonság – PrenaTest® az innováció élvonalában

A PrenaTest® laboratóriumi továbbfejlesztése révén egy új, költséghatékony technológiát vezettünk be a Down kór non-invazív tesztelésében. Az ún. qPCR technológiával végzett magzati DNS vizsgálata, a már kipróbált és megbízható szekvenálási technikával azonos hatékonysággal azonosítja a magzati Down-kór esetleges jelenlétét már 75 000 forintért.

Gyors eredményközlés

PrenaTest® eredményét 4-6 munkanapon belül kezében tarthatja.

Ikerterhesség esetén

A PrenaTest® ikerterhességek esetén is alkalmazható.

IVF (Lombikbébi-kezelés), ICSI (Intracitoplazmatikus spermiuminjekció) vagy petesejtdonációval létrejött terhességek

A PrenaTest® alkalmazható a mesterségesen elért terhességek esetében is.

Adatbiztonság, titoktartás

A PrenaTest® az európai előírásoknak megfelelően kifejlesztett vizsgálat, amelyet Németországban végeznek. A vizsgálathoz szükséges minták és személyes adatok a szigorú német genetikai törvényeknek megfelelően kerülnek megőrzésre

Vizsgálatot igénybevevők

55 %

A PrenaTest®-et igénylő várandósok 55%-a 35 éves kor feletti

Várakozási idő

4 – 6

munkanap

Minőség

99,8 %

Az eredmények 99,8%-ban helyesen kerültek meghatározásra

top